Update 7 not working

View previous topic View next topic Go down

Update 7 not working

Post by Drak on Thu Jan 05, 2017 4:00 pm

Hi,


I have a problem getting the Client from the new ACS version to run (Update 7). I can start the server, but the client.exe is doing nothing upon execution. No error, just nothing. I'm running Windows 10 64bit. The previous version of ACS worked without problems. Any idea?

Drak

Posts : 3
Join date : 2017-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by Admin on Sat Jan 07, 2017 1:46 pm

That is a very strange issue that you get no errors, and the program still won't open...

I have a few small updates I plan on making today, once I've finished those I'll be posting a new update, hopefully it fixes the issue you're having. If you'd like to try and get the current version working, I'd suggest downloading the main installer (from the email you received when you purchased Titan ACS) and reinstalling the client, as it's possible your update download was corrupted somehow.

If you no longer have the email with the download link, let me know and I'll get it sent out again. Also, don't forget to do a full uninstall of the client before reinstalling.

Hope this helps!

Admin
Admin

Posts : 6
Join date : 2016-03-09

View user profile http://pmaxx.weebly.com

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by Drak on Sun Jan 08, 2017 9:49 am

I got it to work! After reading your post i realized that i might have done the update process wrong. Since the server.exe runs by itself and i already forgot about the original install process i assumed that the update .exe's are new installers or self running programs. But they were meant just to replace the .exe from the original installation Rolling Eyes ! It seems self evident now, but i suggest adding a short install instruction for future versions so newcomers like me don't get confused.

Some buttons seem to be not working, but that might be CIG not having implemented them correctly yet. Also, what exactly is the ship selection in the settings menue for? Couldn't see any effect.

The only real bug i could find was the emotes not triggering correct. E.g. when i want to "/salute" it says in the chat "#salute" or "s#alute" I have zero programming skills but if i had to guess it might be related to different keyboard layouts (US/EU). Maybe this can be fixed somehow!

Drak

Posts : 3
Join date : 2017-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by PMaxx on Sun Jan 08, 2017 2:10 pm

I'm glad you got it working!

About the installation instructions; there used to be a readme file in with the installers, but I kind of rushed this last update out, and forgot to include the readme with it... My mistake! There will certainly be one with the next update!

The "HUD" buttons currently aren't working, this is a known issue.. But if there are other buttons not working, I'd certainly like to know!

The "Ship Selection" in the settings screen changes your ship image on the shields screen (at least it should! Please let me know if it isn't working for you)

Unfortunately, the issue you're having with emotes is related to keyboard layout... At this time, programming for different layouts is something I'm currently unable to do, but hopefully one day in the near future! For now, the only thing I can suggest would be temporarily changing your keyboard layout to US while using Titan ACS. Sorry, I know this is a huge inconvenience...

PMaxx
Admin

Posts : 3
Join date : 2016-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by Drak on Mon Jan 09, 2017 11:45 am

Ship selection is working as intended, didn't notice the image on the first pass! I think i'll wait for you to come up with a solution for the emotes, since a different keyboard layout might mess other stuff up. Looking forward to it, since it really saves time and is a nice overview of what's available!

Drak

Posts : 3
Join date : 2017-01-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by PMaxx on Mon Jan 09, 2017 1:35 pm

Glad you're enjoying it!

PMaxx
Admin

Posts : 3
Join date : 2016-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Update 7 not working

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum